New In // Elizabeth Arden Gift Sets, Orla Kiely


Ето че отново се предадох пред FeelUnique.com  и както смятах, че след декемврийските празници няма да купувам нищо от тях поне два месеца и хоп: следновогодишна разпродажба, кодове за отстъпка... все стари и изпитани трикове, но явно много ефективни. И така, на доста изгодни цени се сдобих два комплекта от Elizabeth Arden, крем за ръце от Orla Kiely и две мостри, които feelunique дежурно предоставят като опция за поръчки над $50 (преди отстъпките)


Първият комплект e Elizabeth Arden Beautiful Moisturizing Lipsticks Gift Set. Бях в пълното съзнание, че нямам нужда от още ЧЕТИРИ нови червила, но нали ми е слаб ангелът, при вида на малката червена чантичка и наличието на Red Door Red червилото в селекцията от четири червила, бързо забравих всякакви скруполи. Red Door червеното е нещо като запазена марка за Elizabeth Arden, най-вече заради парфюма им Red Door с характерния червен флакон. Наситено, ярко червено, класика просто! :)



Самите червила (пълноразмерни, по 3.5гр. всяко) бяха опаковани старателно в хартия в самата чантичка. 
И тук дойде ЛОШАТА изненада!



Вместо четири различни цвята, сред които трябваше да е и така желания Red Door Red (цветът, който е изобразен на преден план върху кутията), вътре намерих Sweet Pink #25, Wildberry #33 и ДВА пъти Mocha Shimmer #21!


Цветовете изглеждат прекрасно, но смятам за момента да не ги swatch-вам, тъй като реших първо да пиша на feelunique и да видя дали може да се направи нещо по въпроса с липсващия цвят, а ако трябва да върна комплекта, най-добре да не е ползван. Така че само ги разопаковах, порадвах се на хубавите опаковки и отново ги прибрах както си бяха :(


Нямам представа как процедират при такива случаи, но когато проверих отново на сайта, се оказа, че този комплект не се предлага вече, което можеше да се очаква, все пак е Коледен комплект. Така че, не знам дали изобщо биха го заменили и с какво. В най-лошия случай ще подаря едното повтарящо се червило на някого. Самите опаковки са малко или много реплика на известната врата на парфюма Red Door, само че в златно. Стабилни и тежички метални гилзи. Смятам да им направя ревю веднага щом разбера дали ще ги заменям за друг комплект или не.


Вторият комплект се състои от:

- черна спирала с пептиден комплекс Elizabeth Arden Beautiful Color Lash Enhancing Mascara (7ml), която обещава дълги, обемни и извити мигли

- двуфазен дегримьор Elizabeth Arden All Gone Eye & Lip Makeup Remover (30ml)

- гел за около очи, против тъмни кръгове, умора и стрес Elizabeth Arden Visible Difference Brightening Eye Gel (5ml)


Опаковката на спиралата изглежда и се усеща чудесно, има приятно "луксозен" вид и четчица със сравнително къси косъмчета. Въпреки, че нямам търпение да я пробвам, на този етап отива в чакалнята на спиралите, тъй като все още изразходвам две други.


И сега абсолютния фаворит от тази поръчка, при това неочаквано, се оказа кремът за ръце на Orla Kiely Geranium Hand Lotion в щедрите 250мл. Попаднах на въпросната марка съвсем случайно: търсех крем за ръце или тяло с аромат на Clary Sage (салвия), която обожавам и от предишен подобен продукт имам прекрасни спомени. Така при търесенето ми излязоха не много резултати, единият от които беше този крем. И макар салвията да не е първа съставка, го взех с надежда да мирише на това, което очаквах. Видях в състава също и здравец (най-силно се усеща), и лимон и евкалипт, и реших, че комбинацията вероятно ще ми допадне, както се и оказа! :)


Марката е общо взето натурална, не ползват парабени, сулфати, петролни деривати и оцветители, така че би допаднала на хората, които държат на тези неща. За мен са просто плюс към един страхотен продукт. А е страхотен, защото: 1. Мирише прекрасно и точно на това, на което се надявах да мирише (колкото и абсурден критерий да е това :), 2. Попива бързо, 3. Хидратира добре и за дълго 4. Не оставя НИКАКЪВ филм върху кожата!!! Това последното окончателно го слага в моя топ 3 на кремовете за ръце за всички времена!


О, да, също и 5. Супер-удобната  и голяма опаковка с помпичка и страхотен простичък дизайн (напомня ми малко десен на Marimekko), как да не се влюби човек!


В някакъв момент обмислям да пробвам и други продкути на Orla Kiely, след такова първо впечатление, мисля, че ме спечелиха.

Имате ли си такива "изненадващи" открития?  :)

0 коментара:

Публикуване на коментар

Subscribe & Follow

Предоставено от Blogger.