ПО ЧЕРВЕНИЯ КИЛИМ С LANCOME ::: BAFTA AWARDS GIFT SET


   Преди няколко месеца минаха поредните Британски Филмови Кино Награди (февруари месец по-точно) и по този повод Lancome бяха подготвили този гифт сет към поръчка на продукти от марката, с който се сдобих през feelunique. Мини колекцийката е тематично подбрана с идеята да се спретнем като за червен килим - нещо класическо и универсално, каквито са червеното червило, черен молив и спирала, и клъч с минималистичен дизайн. Комплектът съдържа още и популярния им Bi-Facil двуфазен дегримьор, както и серума Advanced Genifique. Всички продукти, освен чантата-плик, са в мини размер; подробностите за състава им се четат в приложената брошурка.   Повечето от нещата вече съм имала възможност да ползвам и преди, други тествам за пръв път.


   Единственото, за което не мога да изразя ясно мнение е серумът Advanced Genifique. Мисля, че е за по-зряла кожа и не бих могла да дам обективно мнение на този етап. Такива минита са ми попадали и преди, но след няколко ползвания, заминават при майка ми, която много го харесва и твърди, че ефект има (избледнявали й петната и кожата изглеждала по-свежа и опъната)

  Двуфазният дегримьор Bi-Facil съм ползвала и преди, но докато с чисто сърце мога да призная, че върши чудесна (и бърза) работа в свалянето дори на упорит грим, така и не можах да свикна с леко мазното усещане, което остава след това. То си е характерно за този тип продукти, де, така че не е нещо извънредно. Просто обикновено предпочитам не-мазни дегримьори, или, ако са мазнички да са под формата на тоалетно мляко. (за едно от млеката на Lancome повече ТУК)


     Спиралата Hypnose в черно също е стар познайник. Много ми допада този размер, трябва да почнат масово да продават спиралите и в такава разфасовка, много е удобно и е по-сигурно, че се изполва в препоръчителния срок, без да залежава прекалено, през което време и формулата почва да се променя...Наскоро видях, че Urban Decay са пуснали една от спиралите в мини размер, дано повче марки почнат да го правят!


    Самата спирала много ми допада, четката разделя миглите чудесно, придава хубав обем и плътен черен цвят. С няколко пласта става направо чудо :) Не бих се заклела в нея, нито съм 100% убедена, че си заслужава цената на пълния размер, понеже ми се струва, че понякога в края на деня има отронени парченца под долните ми мигли, което с други спирали не ми се случва, но все пак е доста добра.

Черният молив от комплекта беше нещо ново за мен.


  Хубаво, плътно черно, лесно се нанася, по-скоро мек. С моливите има една такава тънка граница, преди да станат прекалено меки, или прекалено твърди. Този молив май е уцелил златната среда. Но при няколкото ползвания установих, че ако не фиксирам отгоре със сенки, има склонност да избледнява към края на деня. Поначало винаги слагам и малко сенки, ако правя очна линия с този тип моливи, но ми се щеше да му тествам издръжливостта. Е, има какво да се желае. Автоматичните моливи на Avon и гел очните линии в това отношение са по-надеждни. Е, те си имат други особености, но като ще ги сравнявам, да си кажа :)

Червилото, също новост за мен (ако не броя едно друго мини и един гланц):

  Абсолютно класическо, наситено червено. То и името си му е такова: L'Absolu Rouge.


   Много харесвам такива нюанси, но по някаква причина не ми е навик да ги нося ежедневно. А хубавото червено винаги изглежда много женствено и е супер лесен начин човек да изглежда като ''да се е постарал'', дори и никакъв друг грим, освен спирала, да няма по лицето си.


  Финишът е по-скоро матов и все пак с гладко сатенено усещане. Не изсушава и е доста трайно. На ръката ми, след като изтрих старателно суоча с кърпичка, остана следа като от стейн. На устните издържа с часове и избледнява равномерно.

  За финал: клъч-чантичката.


  Много симпатична и определено нещо, което бих избрала, дори да не беше в подаръчен сет, т.к. би подхождало на много неща в гардероба ми. Проста черна чантичка-плик с дискретен полу-матов десен на змия или някаква друга такава гад.


 Подплатена отвътре и с малък метален тригълен детайл при закопчаването.


   Единственият й недостатък за мен беше липсата на дръжка, който бързо поправих, като приших подходящ синджир, и Voila!


     Сега мога да я нося и през рамо :)

Имате ли любими подаръци към поръчка, ще се радвам да споделите :))

0 коментара:

Публикуване на коментар

Subscribe & Follow

Предоставено от Blogger.