Makeup Revolution, Part 1 ::: Ultra Cover and Conceal Palettes, Eyebrow Shaping Kit


От доста време се каня да пиша за продуктите на Makeup Revolution,  които имам и ползвам. Марката е сравнително нова - тъкмо се навърши една година, откак съществува, но за краткото време, за което е на пазара, стана всеобщ любимец заради голямото разнообразие продукти и страхотното съотношение качество / цена. За тази една година са пуснали около 500 (!!!) продукта, основно декоративна козметика.
Това ще е първият от серия постове, които ще посветя на нещата, които имам от Makeup Revolution и тук ще стане дума за две от палитрите им коректори и един кит за вежди.


Палитрите с коректори идват в три варианта: Light, Light-Medium и Dark. Аз взех първите две с идеята да ги ползвам както като коректори, така и за контуриране. Комплектът за вежди се предлага в два варианта: Light-medium и Dark. Моят е по-светлият.

Опаковките са семпли, черни, затварят се стабилно и въпреки, че коректорите са сравнително големички като размер, бих ги нарекла компактни, понеже са тънки и няма излишни извивки по кутиите.


Всяка палитра коректори съдържа осем цвята, които варират от неутрални, през жълтеникави, розовеещи, неутрални и кафеникави. За различни цели бих могла да намеря приложение за всички.


  Някои ползвам за озаряване на зоната около очите, други за прикриване на несъвършенства, трети- за контуриране.  Понякога ги ползвам дори като ФДТ, кремообразната им консистенция абслютно позволява и това. Все пак, на хора с мазна кожа няма да им допадне такова приложение. Една от причините да ги ползвам и като ФДТ е, че реалистично погледнато, за мен това си е промишлено количесто коректор и просто не виждам как ще го изразходя, ако го ползвам само за малки участъци от лицето.
  Редовната цена на палитрите е около 16лв всяка, на комплектът за вежди - около 6.60лв. За количеството продукт, което получавате си е направо пладнешки обир.

Ето и малко суочове:


  От светлата палитра най-малко ползвам тези с розов подтон. Обикновено ги ползвам с плоска четка за ФДТ на Elf (гледам да не бъркам много-много с пръсти, не че не се случва :)) ако е за по-голяма част на лицето, директно с buffing четка, за да се слеят добре с кожата ми. Консистенцията им е много приятна, разтапя се под пръстите и лесно се разнася/ блендва.
Още една снимка на Light палитрата:


А това е Light-Medium:


Повечето от цветовете в тази палитра ползвам за контуриране, понеже съм с доста светъл тен, но отново има 2-3, които стават и за коректори.


А ето го и комплектът за вежди:

Съдържа 3 цвята сенки за вежди,  безцветен гел за "подреждане"/ фиксиране, малка четчица и хубаво голямо (за размера на кутийката) огледало.

Мисля си, че малко сбърках с избора на цвят и може би трябваше да взема Dark, вместо Light-Medium варианта. Горният ляв цвят е почти напълно неизползваем за мен (прекалено светъл), а този горе, вдясно - едва забележим. Освен ако не мина в отбора на блондинките, едва ли ще ги ползвам често. Най-често посягам към тъмно кафявото.


Четчицата е много удобна, има хубав остър връх и е чудесна за прецизно нанасяне. Като цяло, комплектът е много сполучлив, единствено ми липсва нещо, с което да се нанасп и фиксиращия гел. С четката определено не става, затова ползвам друга, подобна на гребенче, с която загребвам и разресвам веждите.

Ползвали ли сте продукти на Makeup Revolution? Мнения, впечатления?
Следващите постове, посветени на марката, ще са палитри сенки за очи, със сигурност много любими и често ползвани от мен :)

0 коментара:

Публикуване на коментар

Subscribe & Follow

Предоставено от Blogger.